El nostre verd, el verd petit és una xarxa

🌱Hem estat 17 DIES compartint #elverdpetit#elnostreverd, a Instagram, amb més de  170 fotografies!

Les hem reunit en un MOSAIC col·laboratiu fet dels interiors de les nostres cases, balcons, terrasses, finestres, patis, cobertes.. una xarxa real de microespais que forma part de la ciutat biofílica que desitgem, una natura de proximitat que ens permet el contacte quotidià amb el món natural del que formem part i que és font essencial de benestar i salut….que ens manté connectades amb la natura salvatge i fins i tot ens aviva el sentiment d’unitat i de pertinença…

🌱 Trobareu totes les fotografies a Instagram seguint les etiquetes #elverdpetit#elnostreverd, en les històries que hem anat penjant des del nostre @som_natura i també moltes d’elles als reculls que hem fet “El VERD DES DE CASA’.

🌱Entre totes les fotografies hem sortejat un llibre de la iniciativa Llibreries obertes. ‘El soroll que fa un cargol salvatge quan menja’ d’Elisabeth Toba Bailey, un llibre sobre la capacitat reparadora de la natura quan ens falta salut i com una petita part del món natural ens pot fer reconnectar… (Felicitats @txell.lan ).

🌱 Així acabem amb aquesta proposta de compartir #elverdpetit, #elnsotreverd que ens acompanya en temps de confinament. Tot i això, les etiquetes segueixen i…aviat arribarà una NOVA PROPOSTA que farem conjuntament amb l’Aula Ambiental de la Sagrada Família!

Un pensament sobre “El nostre verd, el verd petit és una xarxa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *