El verd de casa…a Instagram

🌱De sobte, amb el confinament, el verd que tenim en el nostre entorn més proper s’ha fet immens.

Les plantes del balcó, la terrassa o dins de casa, els arbres que veiem des de la finestra, els ocells que sentim cantar… La natura ens ofereix benestar, calma, ens ajuda a reduir l’estrès i ens fa connectar amb el que som…natura.

I com que la natura ens aporta aquests i molts altres beneficis insubstituïbles per al nostre benestar, celebrem el #Diamundialdelasalut amb la natura que ara ens envolta.

Us convidem a compartir fotografies del verd petit, del nostre verd, del que fem créixer a casa o del que forma part del nostre univers quotidià: .
.
🌿Fem una fotografia del verd que tenim a casa o el que veiem per la finestra, balcó o terrassa.
🌿Compartim-la a Instagram amb les etiquetes #elverdpetit #elnostreverd.
🌿Mencionem @som_natura, si voleu, i ens serà més fàcil trobar-les.
🌿Gaudim d’#elverdpetit #elnostreverd seguint les etiquetes o des de @som_natura que les anirem publicant.

Sortejarem un llibre de natura entre totes les fotografies, el dia 23 d’abril, per Sant Jordi, que comprarem a @llibreriesobertes!

Enverdim Instagram amb el verd des de casa!

#elverdpetit #elnostreverd #desdelbalcó #desdelafinestra #enverdimacasa #enverdimlacasa #enverdimelsbalcons #enverdim #verdurbà #naturaurbana #urbannature #naturadesdecasa #naturalezadesdecasa #plantes #plantas #urbannature #paisatgeurbà #qualitatdelaire #somnatura #ciutatsambvida #ciutatsaludable #fotografiadesdecasa #naturalismedesdecasa #confinament#joemquedoacasa #confinament #quedatacasa#yomequedoencasa #quedateencasa #Coronavirus#covid19

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *