Tornem a celebrar l’arribada de la primavera!

Fem una nova edició de la Festa de la Primavera, el dissabte 20 de març a la Casa Orlandai.

Celebrem l’arribada d’aquesta estació tan esperada, que la ginesta floreix de nou, que les dies s’allarguen i que tot torna a començar! I celebrem també la capacitat que tenim de transformar els barris i més si ens enxarxem…

I ho farem amb bona música i amb la presentació de la recent creada Ecoxarxa de Sarrià, per diferents entitats, col·lectius i persones que volem coordinar-nos per fer un barri més verd, més connectat amb la natura i amb un medi ambient més sa i resilient per a tots. Diuen que és la primera xarxa ecològica de la ciutat…

L’aforament és limitat i cal inscripció prèvia a través del web de la Casa Orlandai.

Salut i natura!​​

Un pensament sobre “Tornem a celebrar l’arribada de la primavera!

  1. Hola, Laia i Anna Soc en Jesús Hernández Estic al grup de whatsapp de @eskocells i voldria compartir amb vosaltres un projecte que he presentat a l’Ajuntament, en concret al grup de treball de Mans al Verd, per renaturalitzar els carrers de la ciutat amb la implicació de tota la ciutadania i els altres agents que hi tenen locals que donen al carrer.

    https://drive.google.com/drive/folders/1DmUN1HE8tRVO7eMXd5FkcF3E4cNATlWe?usp=sharing

    Aquí es troba el document Barcelona ciutat de microjardins i fotos dels escocells del barri.

    M’agradaria molt conèixer la vostra opinió i en quina mesura podem col·laborar.

    Moltes gràcies Salutacions Jesús

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *