Una xarxa de camins escolars verds als Pressupostos Participatius

Ara comença la votació final dels Pressupostos Participatius de la ciutat de Barcelona.

Amb la Plataforma Sarrià Respira hem presentat una primera xarxa de camins escolars verds al barri de Sarrià, on vam començar la primera prova pilot de camí escolar verd- per arribar a l’escola pels recorreguts amb menys contaminació i el màxim de verd possible. Amb salut i natura!

Aquí us expliquem el projecte amb 45 segons:

Aquests Pressupostos són plens d’iniciatives per repensar la ciutat de forma col·lectiva!

Podeu votar fins al dia 20 de juny I un mínim de 2 projectes i tants com vulgueu fins acabar el pressupost del districte, i fins a 2 districtes diferents de la ciutat (en el que esteu empadronats/des i un altre).

Digitalment: a través de Decidim.Barcelona o presencialment en els espais de votació dels diferents districtes.

Si sou d’una escola o esteu interessats/des en la xarxa de camins escolars verds, us podeu posar en contacte amb nosaltres a través de benvinguda@somnatura o sarriarespira@gmail.com.

De tots els projectes presentats als #pressupostosparticipatiusbcn a través de Decidim Barcelona,  3 són del barri de Sarrià. Son 3 mirades diferents i complementàries per viure d’una forma més amable, saludable i renaturalitzada….

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *