Què fas els propers dies?

Aquí la nostra agenda d’activitats per posar en valor el verd a la ciutat, per a la primera setmana de juny. Hi esteu convidats i convidades!

1 de juny. Caminada per la sostenibilitat: Camí escolar segur i saludable! Descobrim el camí escolar verd juntament amb altres actors que vetllen pel verd i la qualitat de l’aire a Sarrià (Espai Gardenyes, Ecocomissió de la Casa Orlandai i la Plataforma Sarrià Respira). Dins la Setmana de la Sostenibilitat.

3 de juny. Ruta “Verd i arquitectura” per conèixer exemples d’edificis que inclouen cobertes i murs verds. Dins del Cicle de Natura i arquitectura de la Fàbrica del Sol. Dins la Setmana de la Sostenibilitat.

 5 de juny. Veus de la república: Debat sobre agricultura i natura de proximitat a la ciutat a Casa Orlandai.

De l’1 al 9 de juny: Campanya Enverdim Instagram! Dins la Setmana de la Natura.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *