Festa de la Primavera

Dissabte, 23 de març, vam celebrar la Festa de la Primavera!

Vam sortir d’una escola Orlandai florida i, al so de la música tradicional de la collassa de Can Ponsic, vam resseguir els carrers que convidem a formar part del Camí escolar verd (Trinquet, Monterols, Ivorra, Jaume Piquet), tot regalant les branquetes de ginesta blanca que havíem preparat amb la Flora Miserachs.

Cercavila amb la collassa de música tradicional de Can Ponsic

Durant la cercavila, ens esperava un ram de clavells a l’escola de música de l’Antàrtida, una finestra de natura de l’escultora Olga Ricart al carrer Ivorra i un aparador silvestre a la llibreria a Peu de Pàgina. Gràcies!!

A mig camí, el pregó de primavera des del balcó d’un primer pis del carrer Ivorra, ens va animar a enverdir els carrers. “Envoltem-nos de verd. Asilvestrem, així, la nostra vida, fem-nos el nostre entorn ben florit… i a mida!”

L1670222

Ja arribant, vam saludar el gran pi de davant de la parada dels ferrocarrils de Sarrià, que havia format part del pati de l’escola Talitha i que encapçala el camí escolar que volem enverdir, d’Orlandai a Orlandai.

Ja a la Festa de la Primavera, dins de l’hort comunitari de l’Espai Gardenyes, tot fent el vermut ofert per ells, vam poder escoltar la història d’uns infants que busquen la natura al carrer, ens vam emportar l’olor de l’hort en una bosseta i vam triar i plantar una planta per posar al balcó (maduixeres, espígol, romaní…).

Finalment, vam acabar la festa amb poemes de natura amb la Taula de Poesia dels Amics del Brossa i alguns espontanis que s’hi van sumar! Va ser inspirador per imaginar aquest nou paisatge que voldríem veure en aquests carrers…. com en el cartell de la Festa.

Festa_primavera_ok4_2

Gràcies a tots i totes amb els que hem fet pinya per organitzar-la (Casa Orlandai i Ecocomissió, Espai Gardenyes, Escola Orlandai, Plataforma Sarrià Respira) i a les persones que hi heu col·laborat!

I… ara què?

Enverdim el camí escolar verd d’Orlrandai a Orlandai! Enverdim Sarrià! Balcons, terrasses, patis interiors, entrada de les botigues….

I si voleu saber com avança el Camí escolar verd i com hi podeu participar, podeu seguir el blog , i especialment deixar-nos el vostre correu aquí o escriure’ns a camiescolarverd@somnatura.cat.

També podeu veure i compartir fotografies a Instagram i l’etiqueta #camiescolarverd.

2 pensaments sobre “Festa de la Primavera

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *